Abonneren  Inloggen

Allround Boekenmaker

  • Probook
  • Voltijd
  • Utrecht
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Probook
Locatie Utrecht
Postcode 3555 HX

Zin om boeken te maken? Je bent van harte welkom bij Probook! Als allround boekenmaker ga jij bij ons de mooiste boeken maken; van garenloos tot genaaid gebonden hardcover, van 1 tot 1000 exemplaren, we maken het allemaal! Ervaring als boekenmaker is mooi meegenomen, maar geen pre. Of je nou net van school komt, over een paar jaar met pensioen gaat of ergens daar tussenin, je bent bij ons welkom!

Afwisselende baan

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg je een veelzijdige baan. Zo werk je de ene dag aan onze zeer moderne naaimachine en sta je de andere dag banden te maken, te kapitalen of band te zetten. Alles om samen met het hardwerkende team de mooiste boeken te produceren.

Ervaring en passie in het maken van boeken? Dan kan je zo bij ons aan de slag! Heb je nog geen ervaring? Wij hebben kennis en ervaring genoeg in huis. We leren je graag alle onderdelen van het boekbinden, zodat je in het gehele productieproces inzetbaar bent en je een leuke afwisselende baan (in dagdienst) hebt! Een opleiding ‘op maat’ behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Gezellig team

Op onze moderne productielocatie aan de levendige Amsterdamsestraatweg in Utrecht werken wij samen met huisgenoot drukkerij Libertas Pascal aan allerlei gave grafische producties. Je komt terecht in een hecht en ervaren team van 25 collega’s waarin sfeer, loyaliteit, inzet en gezelligheid belangrijk is.

Zoeken wij jou?

Herken je jezelf in onderstaande punten? Dan zoeken wij jou!

  • Gedreven
  • Leergierig
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Enthousiast
  • Woonachtig in de regio Utrecht
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Mail een korte motivatie en CV naar Ramon Stoker, Ramon@probook.nl. Wil je meer weten? Bel of app gerust met Ramon, 06 107 211 40.

Tot snel!

 

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen