Abonneren  Inloggen

PeterPrint presenteert nieuw sampleboek

8 mei 2024

Online drukkerij PeterPrint heeft kort geleden zijn vernieuwde website aangekondigd, inclusief volledig nieuwe huisstijl. Bij de rebranding werd ook een nieuw Sampleboek gepresenteerd. PeterPrint stelde het boek samen met ontwerpen van bijna 40 klanten.

Voor elke papiersoort en afwerking maakte een klant een ontwerp naar volledige vrijheid. Het Sampleboek is hierdoor een unieke verzameling van veel verschillende stijlen geworden. En je kan er ook nog steeds papiersoorten en afwerkingen in vergelijken. Het Sampleboek wordt enthousiast ontvangen: in een paar weken tijd werd het knalroze boek, met holografische foliedruk op de rug, al meer dan 900 keer besteld.

Het sampleboek is hier te bestellen.

Het nieuwe Sampleboek van PeterPrint

Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief