Abonneren  Inloggen

Franz Pehn nieuwe CEO van de FOLBB Groep

26 april 2024

Met ingang van 1 april 2024 heeft Franz Pehn de verantwoordelijkheid overgenomen als nieuwe CEO van de FOLBB Groep. Hij volgt Daniel Wiktorin op, die deze functie heeft bekleed sinds de oprichting van de FOLBB Groep in augustus 2021.

Franz Pehn is al meer dan 20 jaar werkzaam in de papier- en kartonproductie en - verwerking. Hij heeft managementfuncties bekleed bij onder andere Mondi, Tannpapier en MM-Packaging. In zijn nieuwe functie is de heer Pehn verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de FOLBB Groep.

‘FOLBB is met haar twee fabrieken in Baiersbronn en Eerbeek ideaal gepositioneerd om de Europese en internationale markt te bedienen’, zegt Pehn. ‘De persoonlijke service, hoge mate van klantgerichtheid en snelle reactietijden zijn een kenmerk van de FOLBB Groep. Een goede basis waarop we verder kunnen bouwen.’

Bron & foto: FOLBB Groep


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief