Abonneren  Inloggen

Rodi blijft drukker van Nederlands Dagblad

19 januari 2024

Sinds 29 oktober 2015 rolt het Nederlands Dagblad van de pers van Rodi Rotatiedruk in Diemen. Na een periode van vijf jaar hebben beide partijen ervoor gekozen de samenwerking met vijf jaar te verlengen.

Ook de komende vijf jaar drukt Rodi het Nederlands Dagblad. Technisch directeur van Rodi, Dick Ranzijn (l) en ND-directeur Rinder Sekeris zetten de handtekening onder de nieuwe overeenkomst. ‘We zijn erg te tevreden over onze samenwerking en blij dat we onze tevredenheid kunnen uitdrukken in een verlenging van vijf jaar,’ aldus Dick Ranzijn.

Voor Rodi is het een mooie drukorder. Dagelijks drukt Rodi 15.000 kranten voor het ND. De zaterdageditie kent een oplage van 21.000 exemplaren. Rodi Rotatiedruk drukt ook het Financieele Dagblad.