Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Verander uw team in digitale printkampioenen met Domino

16 november 2023

Domino Printing is al lange tijd een voorstander van een gepersonaliseerde klantervaring. ‘We geloven dat de beste manier om onze kracht te tonen onze producten zijn, onze geschikte digitale printoplossingen en de uitmuntendheid van het Domino Team’ zo legt het printbedrijf uit.

‘Dat u het Domino-verschil, zoals wij het noemen, ervaart, is waar we elke dag naar streven. Ervoor zorgen dat u goed wordt geholpen en bediend op elk punt van uw Domino-reis, om een eerste afspraak om te zetten in een langdurig en vertrouwd partnerschap en u met deze faciliteit nu een ruimte te bieden waar u en uw team ook kunnen leren en getraind kunnen worden in onze oplossingen.’

Evenementen en trainingen

Naast een uitgebreide en indrukwekkende showroom, biedt Domino in het Domino Digital Centre of Excellence ook op maat gemaakte trainingen voor operators over de digitale printoplossingen, zoals de N-serie en K-serie en de Editor Starlight. ‘Deze trainingen zijn bedoeld om u en uw medewerkers te trainen voor of na de aankoop van één van onze digitale persen. Ongeacht of u al bekend bent met digitaal printen of dat uw Domino-pers de eerste zal zijn met deze technologie, wij bieden uitgebreide en geschikte trainingen om aan uw doelen en vereisten te voldoen.’

‘Het is met name gericht op de eigen commerciële doelstellingen van de klant en hoe wij hen kunnen helpen om die commerciële doelstellingen te bereiken via ons programma voor digitale oplossingen’, zegt Frank Debevere, Customer Trainer van het Domino Digital Centre of Excellence.

Partner- en branchespecifieke dagen

Domino biedt partner- of branchespecifieke dagen in zijn vestiging. ‘Deze gelegenheden zijn perfect om meer tijd door te brengen met het Domino Team en uitgebreid te leren over onze oplossingen en op maat gemaakte opties. Als u of uw team Domino kampioen digitaal printen wil worden of als u geïnteresseerd bent in onze oplossingen, neem dan contact op met Bastiaan Meijer, via bastiaan.meijer@dominobenelux.com. Graag tot ziens in Nieuwegein!’

Bezoek de website van Domino Printing voor meer informatie.