Abonneren  Inloggen

Kilsdonk Packaging breidt machinepark uit

7 november 2023

Verpakkingsbedrijf Kilsdonk Packaging uit Nijmegen heeft een volgende stap gezet in de wereld van luxe verpakkingen. Na de verhuizing in januari naar een grotere locatie, is er nu geïnvesteerd in een nieuwe volautomatische omplaklijn voor hun luxe kartonnen dozen en verpakkingen.

Het bedrijf, dat zich voorheen vooral richtte op middelgrote oplages in luxe verpakkingen, breidt daarmee de capaciteit uit om nog efficiënter ook de grotere volumes aan te kunnen.

Efficiënt en duurzaam

De nieuwe machine van Europrogretti biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld spellendozen, scharnierdozen of luxe giftboxes hoogwaardig te omplakken, ook in grote oplages. ‘Opdrachtgevers zoeken vaak nog in het buitenland voor de grotere runs. Onnodig, zeker met deze uitbreiding van ons machinepark’, aldus Kilsdonk Packaging. ‘Bovendien scheelt het in levertijd en transportbelasting, dus is het efficiënter en duurzamer. Door het ontbreken van hechttape op de hoeken is de machine ook nog duurzaam in materiaalgebruik én ziet het resultaat er bovendien nóg strakker uit.’


Geen nieuws missen?

Ontvang wekelijks de gratis nieuwsbrief van PRINTmatters