Abonneren  Inloggen

Campagne Multicopy uitgeroepen tot beste B2B campagne van Nederland

3 november 2023

Tijdens het Grand Prix Content Marketing Festival is de ‘Komt goed?! campagne’ van Multicopy The Communication Company uitgeroepen tot de beste B2B campagne en bekroond met een Gouden Grand Prix Award.

Uit het juryrapport: ‘Hier is ontzettend mooie content gemaakt die ook nog eens heeft gedaan wat de bedoeling was, namelijk impact maken op merkperceptie. Het knappe aan deze case is dat er goed is gekeken naar wat speelt onder de doelgroep en vervolgens is daar in de campagne handig op ingespeeld met content. Ook niet onbelangrijk: de humor is zowel raak als goed gekozen.’

De campagne

Centraal in de campagne staat een gevatte campagnevideo, waarin een stukadoor (Jochen Otten, bekend van Sluipschutters) terechtkomt bij een marketinggoeroe (Robbert Bleij) die hij achteraf gezien liever nooit was tegengekomen. Het komt pas goed wanneer de stukadoor bij een Multicopy in de buurt binnenstapt voor advies. Dit jaar is recent een vervolg aan de campagne gegeven met Jochen Otten in de rol van een garage-eigenaar.

Annette Dales, algemeen directeur: ‘’Komt goed’ wordt altijd makkelijk gezegd, maar dankzij onze fantastische ondernemers en hun medewerkers komt het bij Multicopy The Communication Company écht goed! Snel, persoonlijk en op maat zorgen zij altijd voor de beste communicatieoplossing. En precies dat hebben de creatieve teams van ons contentbureau C2B en filmproductiebedrijf Aanstekelijk weten om te zetten in een hele toffe en effectieve campagne. Ik ben ontzettend trots op deze Gouden Grand Prix Award voor beste B2B campagne. Het is een bekroning op ons werk.’

Foto boven: Myra Dik (marketing manager, links op de foto), en Annette Dales (algemeen directeur) van Multicopy Nederland met de Gouden Grand Prix Award voor beste B2B campagne © BBP Media / Dwain Olsem


Geen nieuws missen?

Ontvang wekelijks de PRINTmatters nieuwsbrief