Abonneren  Inloggen
Van onze partner HP Netherlands BV

HP lanceert nieuwe HP Latex 630-printerserie

28 september 2023

Op 19 september lanceerde HP de nieuwe HP Latex 630-printerserie. Daarmee wordt HP’s Latex-assortiment uitgebreid en is witte-inkttechnologie beschikbaar voor printserviceproviders (PSP’s) van elke omvang. Met witte inkt kunnen gebruikers een indrukwekkend assortiment sign- en decoratieopdrachten produceren, met verbluffende beeldkwaliteit en kleuren die ‘van de pagina springen’, waardoor opvallende campagnes voor eindklanten ontstaan.

Net als de rest van HP’s Latex-portfolio stelt de HP Latex 630-serie bedrijven in staat duurzamere printdiensten aan te bieden, met:

  • latexinkten op waterbasis die verwaarloosbare chemicaliën of geuren afgeven
  • UL ECOLOGO®- en EPEAT®-milieucertificeringen
  • cartridges op kartonbasis die het plasticgehalte verminderen door gebruik te maken van 100% gerecyclede en recyclebare kartonnen containers en gerecyclede kunststoffen uit het gesloten kringloopproces van HP, inclusief post-consumer drankflessen.

‘De nieuwe HP Latex 630-serie verpakt onze toonaangevende latexfuncties, zoals witte inkt, in een compactere en betaalbare vorm. Daardoor kunnen zelfs de kleinste printbedrijven moeiteloos sign- en decortoepassingen met hoge impact leveren, waardoor de marges toenemen’, aldus Daniel Martinez, General Manager van HP Large Format. ‘Naast de hardware zijn we blijven innoveren als het gaat om diensten en oplossingen, met nieuwe cloudgebaseerde HP Print OS-functionaliteiten die gebruikers de mogelijkheid bieden om opdrachten vanaf vrijwel elke locatie te verwerken en te monitoren.’

Bezoek de website voor meer informatie