Abonneren  Inloggen
Van onze partner Four Pees

Introductie van de Private Data Magician App voor Switch

24 mei 2023

Het verwerken van privégegevens bij opdrachten is cruciaal voor het optimaliseren van uw workflow, maar niet altijd in het formaat dat u nodig hebt. Dat is waar de Private Data Magician app van Four Pees van pas komt, waarmee u moeiteloos velden met privégegevens kunt transformeren en manipuleren zodat ze perfect aansluiten op uw behoeften.

Transformeer uw persoonlijke gegevens met gemak

De Private Data Magician app gebruikt eenvoudige tekstgebaseerde transformatieregels om de inhoud van private datavelden te wijzigen of nieuwe velden te creëren op basis van de oorspronkelijke gegevens. Zeg maar dag tegen omslachtige aangepaste scripts; het beheren en creëren van regels is nu erg intuïtief en eenvoudig. De opdrachten die door de app gaan, blijven ongewijzigd; alleen de privégegevens die eraan gekoppeld zijn, kunnen worden gewijzigd.

Eén invoer, talloze mogelijkheden

Stel je voor dat je meerdere velden met privégegevens kunt afleiden uit slechts één invoer. Met de Private Data Magician wordt dit werkelijkheid. Door bijvoorbeeld de landcode "BE" op te geven, kunt u automatisch de volledige landnaam "België" genereren en zelfs de munteenheid "Euro" instellen. Met de app kunt u talrijke outputvelden definiëren, precies afgestemd op uw workflowbehoeften. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Gemakkelijk omgaan met ontbrekende informatie en jokertekens

Omgaan met ontbrekende informatie of onverwachte gegevens in private datavelden kan een heel gedoe zijn. De app Private Data Magician biedt echter een elegante oplossing. Met speciale regels kunt u dergelijke scenario's eenvoudig beheren. Als een landcode ontbreekt, kunt u de uitvoer instellen op "Onbekend land". Evenzo, als een landcode een overeenkomstige regel mist, kunt u ervoor kiezen deze rechtstreeks naar het uitvoerveld te kopiëren.

Informatie combineren voor geavanceerde inzichten

De kracht van de Private Data Magician app gaat verder dan enkelvoudige invoer. U kunt gegevens uit meerdere privégegevensvelden samenvoegen en moeiteloos gecombineerde informatie afleiden. Door bijvoorbeeld inputs als "A4" en "Liggend" te gebruiken, kunt u snel de breedte en hoogte van de opdracht verkrijgen. Het lijkt wel magie, maar wij verzekeren u dat dit de genialiteit van de Private Data Magician is.

Klaar om de magie te ontketenen?

Ontdek hoe de Private Data Magician-app een revolutie teweeg kan brengen in de workflow van uw Switch. Bezoek de website van Dataline voor meer informatie.