Abonneren  Inloggen

Make It Future Proof - Canon Benelux live event

19 mei 2023

Canon organiseert op dinsdag 13 juni a.s. het exclusieve Benelux evenement Make It Future Proof in zijn Customer Experience Center in Venlo.

‘In een tijd waarin de markt snel verandert, is het belangrijker dan ooit om vandaag de juiste keuzes te maken voor morgen. Met een gevarieerd programma willen we bezoekers helpen om nóg succesvoller te worden, nu en in de toekomst’, aldus Canon. ‘Deze dag krijgen zij inzichten van verschillende sprekers, ontdekken en ervaren ze nieuwe (print)technologieën en applicaties en wisselen ze ervaringen uit met vakgenoten en experts op de beursvloer. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel inclusief eten.’

Het thema Make It Future Proof staat voor bedrijfstransformatie en de manier waarop Canon organisaties met end-to-end oplossingen wil helpen om te blijven groeien:

  • Make It Count – ontdek nog meer unieke voordelen van print zodat u uw eigen organisatie en uw klanten kunt helpen bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
  • Make It Seamless – ervaar hoe u met intelligente en schaalbare automatisering van workflows productiviteit en capaciteit kunt verhogen, om op een winstgevende en duurzame manier te groeien.
  • Make It Grow – leer hoe u maximaal in kunt spelen op nieuwe kansen en groeimarkten om zo uw strategie te optimaliseren.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de volgende websites:


Geen nieuws missen?

Ontvang iedere week de PRINTmatters nieuwsbrief