Abonneren  Inloggen

Laatste stemweek Beste Folder Awards 2023

1 mei 2023

Deze week is de laatste week dat er gestemd kan worden op de Beste Folders van Nederland 2023. Op 4 mei sluiten de stembussen voor de verkiezing. Vorig jaar werden de papieren folder van Lidl en de online folder van Dirk bekroond tot overall-winnaars Beste Folder Award 2022.

De verkiezing 'Beste Folder Awards' kent de volgende categorieën:

  • Bouwmarkt, Tuin & Dier
  • Persoonlijke Verzorging
  • Slapen & Wonen
  • Supermarkt & Slijterij
  • Warenhuizen

Tijdens de stemperiode brengen consumenten hun stem uit op hun favoriete folder. Daarbij kunnen ze ervoor kiezen de papieren folder, de online folder of beide folders te beoordelen. Bij de beoordeling wordt hen gevraagd te letten op o.a. de opmaak van de folder, de aanbiedingen, de overzichtelijkheid (papieren folder) en de snelheid (digitale folder). Daarnaast worden er vragen gesteld over het leesgedrag van de consumenten.

Op 17 mei worden de genomineerden van de Beste Folder Awards bekendgemaakt en op 20 juni, tijdens het Retail Outlook Event, volgt de bekendmaking van de winnaars van 2023. Je kunt je stem hier uitbrengen.


Het laatste nieuws uit de grafische wereld wekelijks in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters