Abonneren  Inloggen
Van onze partner Four Pees

5 Apps die het leven van Enfocus Switch-gebruikers makkelijker maken

21 februari 2023

Voer je nog steeds dezelfde handmatige taken uit in Enfocus Switch? Dankzij Four Pees’ jarenlange ervaring in automatiseringsprojecten bestaan er een aantal apps die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken.

1. Buggy

Besteed je talloze uren aan het testen van complexe workflows in Switch? Waarschijnlijk best veel als je complexere workflows bouwt. Buggy is speciaal ontwikkeld om deze ontwikkelingscyclus te verkorten.

Meer over de app Buggy

2. Create Text File

Je wil graag een eenvoudig tekstbestand maken als onderdeel van jouw Switch flow? Met deze app kan je in slechts een paar klikken een tekstbestand maken en dit naadloos integreren in jouw workflow, zonder ingewikkelde scripting of aangepaste programmering.

Meer over de app Create Text File

3. Create File from template

Buik vol van het schrijven van aangepaste scripts om complexe tekstbestanden zoals XML, JDF of JSON te maken? Deze app stroomlijnt het proces zonder aan flexibiliteit in te boeten.

Meer over de app Create File from template

4. FlowSpy

Je hebt een complexe Switch-flow waar veel bestanden doorheen gaan? Wil je bijhouden wat er door je flow gaat en hoe lang elke fase duurt? Dan heb je FlowSpy nodig!

Meer over de app FlowSpy

5. Monday.com

Monday.com gebruiker? De Monday.com Switch-app laat je toe eenvoudig te linken met je dashboards, nieuwe gegevens te pushen, bestaande gegevens te wijzigen of de informatie in je boards op te vragen om in Switch te gebruiken.

Meer over de app voor Monday.com

Eender welke andere taak waar nog geen Switch App voor bestaat; stuur FourPees een bericht op info@fourpees.com en ze gaan graag de uitdaging aan!