Abonneren  Inloggen

Veenstra.Design neemt Total Sign over

2 februari 2023

Total Sign in Tuk is per 1 januari overgenomen door Veenstra.Design in Wolvega. Met deze overname wordt de expertise en capaciteit verbreed op het gebied van signing binnen de groep.

Met de overname komt er een nieuwe vestiging voor Veenstra.Design in Tuk. Op deze locatie wordt door de 7 signing professionals de productie georganiseerd en montage op locatie voorbereid. Total Sign werkt regionaal en internationaal voor diverse grote retailketens.

Ook stand- en interieurbouw

Signing omvat de fysieke zichtbaarheid van onder andere gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering of visuals voor bedrijven. Deze activiteit is een zelfstandige dienst van Veenstra.Design maar ook complementair aan de 2 andere specialismen; stand- en interieurbouw. Signing wordt steeds een belangrijker onderdeel van het interieur en de totale zichtbaarheid van bedrijven.

30 professionals

De totaal 30 werkzame professionals bij Veenstra.Design kunnen door de uitbreiding nog meer in eigen huis uitvoeren. ‘We kunnen onze slogan ‘’we bedenken, we ontwerpen, we maken’’ nog meer kracht bijzetten en daarmee onze opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van signing, stand- en interieurbouw,’ aldus de eigenaren van Veenstra.Design Niesje Katers en Alwin Deems. De naam Total Sign wordt aangepast in Veenstra.Design. Deze verandering wordt de komende weken zichtbaar.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters