Abonneren  Inloggen

Speeddate en 3D-printen bij Young Professionals in Print

24 november 2022

Tijdens het Benelux Online Print Event dit voorjaar lanceerde VIGC zijn nieuwste initiatief: Young Professionals in Print of #YP!P. Op dinsdag 29 november vindt de eerste ‘echte’ bijeenkomst plaats, waarbij o.a. een bezoek gebracht wordt aan 3D-printing specialist Materialise in Leuven.

Met Young Professionals in Print Powered by Igepa Belux wil VIGC jonge ondernemers en managers uit de grafische sector samenbrengen in een nieuw (sub)netwerk waar ze ervaringen kunnen delen en kennis kunnen uitwisselen. Op dinsdag 6 september kwamen een 30-tal enthousiaste Young Professionals een eerste keer samen om het project zelf vorm te geven. De Young Professionals in Print leden staan zelf aan het roer, VIGC faciliteert.

Speeddate en 3D-printen

De bijeenkomst van dinsdag 29 november vindt van 12:30 tot 16:30 uur plaats bij Materialise HQ in Leuven. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Inloop met een broodjeslunch
  • Welkom door VIGC  en introductie door Materialise
  • Speeddate – kennismaking #YP!P-deelnemers
  • Rondleiding Materialise
  • Afronding met een drankje

Er hebben zich reeds 23 bedrijven aangemeld. Wil je er ook bij zijn? Dan kun je je tot uiterlijk morgenavond 25 november aanmelden bij Jos Steutelings, via jos.steutelings@vigc.be.

Het initiatief staat open voor VIGC-leden jonger dan 45 jaar die leidinggeven aan een bedrijf, zoon of dochter zijn en de intentie hebben om in te stappen in het familiebedrijf, of C-level managers van een bedrijf zijn. Het initiatief is niet beperkt tot de Benelux, maar bedrijven dienen wel lid zijn van de VIGC.