Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Futureproof printbedrijf? Dat is mogelijk dankzij de overstap naar de print ERP van MultiPress!

20 oktober 2022

Zoals vele bedrijven in de printindustrie is Goos Reclamemakers een familiebedrijf dat doorheen de tijd getransformeerd is naar een grafische allrounder met een mooi offset en digitaal machinepark waar ze heel wat zelf printen, drukken en afwerken. Ook kopen ze veel in, van stickers op rol tot allerlei klein en groot POS-materiaal voor sign-opdrachten van verschillende regionale en nationale klanten. Voeg daar nog alle verzendingen via pakketpost aan toe, en je komt aan een explosie van administratie.

Als klant van Insad rekenden ze daarvoor op de Drumis software. Maar waar Goos mee kon met de veranderende tijden, bleef de Drumis software uiteindelijk steken. Goos was toe aan een stevige opwaardering van hun ERP-systeem. Dus toen Insad in 2020 door Dataline werd overgenomen, was de overstap naar het MultiPress-pakket voor de hand liggend. Enkele gerichte demonstraties en simulaties zorgden voor een snelle beslissing.

Toekomstbestendig

De migratie naar MultiPress werd kort daarna gestart. Het team van Goos was onder de indruk van de professionele aanpak tijdens de overstap, de goede service en de extra mogelijkheden die de software hun bedrijf biedt. Het team van Dataline heeft geholpen met het overzetten van gegevens, van het ene ERP-systeem naar het andere, waarbij Drumis langzaam werd uitgefaseerd. Nu kan Goos verder met de MultiPress-modules die perfect op het bedrijf zijn afgestemd. Een ideale oplossing voor de huidige uitdagingen en 100% toekomstbestendig!