Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Jouw drukwerk los op de deurmat

22 september 2022

Je hebt een mooie flyer of folder en wilt die huis-aan-huis laten verspreiden. Welke mogelijkheden heb je daarvoor? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verspreiding met het populaire folderpakket. Of samen met de lokale huis-aan-huiskrant. Maar als je echt de volle aandacht van je doelgroep wilt, dan kies je voor ons product ‘Los op de mat’.

Los op de mat

De naam zegt het al: Jouw drukwerk los op de deurmat van je doelgroep. En dat is natuurlijk erg aantrekkelijk. Want daarmee heb je de garantie dat jouw drukwerk niet tussen andere uitingen verstopt raakt. Daarnaast ligt de verspreidkwaliteit van deze mogelijkheid erg hoog. ‘Los op de mat’ is dan ook een erg interessant product voor bedrijven die 100% garantie willen dat hun drukwerk bij iedere brievenbus op de deurmat valt. Denk bijvoorbeeld aan een bewonersbrief om inwoners attent te maken op een bepaald project wat afspeelt in zijn/haar omgeving.

Specifiek verspreidgebied

En om het product nog interessanter te maken: Los op de mat is ook beschikbaar in kleine afgebakende regio’s. Zo kun je bij ons een kaartje / plattegrond of stratenlijst aanleveren van jouw verspreidgebied, en wij zorgen er vervolgens voor dat je van ons een voorstel ontvangt waarbij we alleen die adressen verspreiden waar jij op de mat wilt vallen. 100% maatwerk dus. Ook is het mogelijk om in een vastgestelde straal rondom een adres de flyers huis-aan-huis te verspreiden.

Overheidsverspreiding

Met name overheden maken veel gebruik van het product ‘Los op de mat’. Het voordeel voor overheden is ook dat wanneer we ‘Los op de mat’ inzetten het drukwerk in iedere brievenbus kan. Ook brievenbussen met ja/nee en nee/nee stickers. En in de gemeenten waar een ja-sticker regelgeving van toepassing is kunnen we ook verspreiden in brievenbussen waar geen ja-sticker op de brievenbus zit.

Beschikbaar in heel Nederland

‘Los op de mat’ is beschikbaar in heel Nederland. Heb je interesse in een huis-aan-huisverspreiding die los op de mat valt? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen vervolgens voor een aanbod wat aansluit op jouw wens. Als je een hele postcode wilt bereiken met ‘Los op de mat’ dan kun je dat ook bestellen via Verspreiden.com/verspreiding.