Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Dataline lanceert MultiPress Polaris: ‘jouw poolster in economisch moeilijke tijden’

6 september 2022

Dataline lanceert binnenkort versie 5.4 van MultiPress, het populaire MIS/ERP-pakket dat door meer dan 1.000 printproductiebedrijven in Europa wordt gebruikt, onder de naam 'Polaris'. MultiPress Polaris bevat verbeteringen van bestaande functionaliteiten en breidt het softwarepakket uit met enkele belangrijke innovaties.

Dirk Deroo (CEO Dataline) verklaart: ‘Printproductiebedrijven van vandaag staan onder enorme druk door leveringsproblemen van papier en substraten, gebrek aan geschikte arbeidskrachten, steeds strengere milieurichtlijnen en sterke prijsfluctuaties. Alle MultiPress Polaris-innovaties maken het werk van de MultiPress-gebruiker eenvoudiger én ondersteunen printproductiebedrijven tijdens deze economische uitdagingen, zowel nu als in de toekomst.’

De MultiPress Polaris innovaties zijn onder andere de correcte berekening van de carbon footprint van elke offerte en printopdracht, end-to-end workflow voor transporten, van calculatie tot planning, betere productieopvolging door nauwkeurige registratie en nieuwe betalingsopties voor een vlotter betalingsverkeer.

Kortom, we hebben veel te vertellen! Vanaf het einde van september biedt Dataline daarom een gratis webinarreeks aan over deze nieuwe update en de belangrijkste functies in MultiPress. Benieuwd? Schrijf je dan snel in voor één van de verschillende sessies via de link hieronder.

Meer over de MultiPress Polaris update release en webinarreeks