Abonneren  Inloggen
Van onze partner FESPA Nederland

World Wrap Masters Netherlands

3 februari 2022

De eerste officiële World Wrap Masters Netherlands zal worden gehouden op Woensdag 23 Maart tijdens de Sign&Print Expo te Gorinchem. Dit betreft de eerste Nederlandse editie en daarmee een voorronde voor de Europese kampioenschappen van de World Wrap Masters in Berlijn. Avery Dennison is de materiaal sponsor van deze unieke wrap activiteit voor Nederland. De inschrijving voor deelname is gestart op 3 Februari.

De deelname staat open voor iedereen die ervaring heeft met voertuigwrappen. Er zijn veel goede car wrappers in Nederland zijn, maar natuurlijk ligt de uitdaging erin om in deze competitie je kunnen te tonen aan alle bezoekers. De winnaar gaat deelnemen aan de World Wrap Masters Europe 31 Mei en 1 Juni in Berlijn. Schrijf je kosteloos in en schroom niet je motivatie te omschrijven en foto's van je werk in te leveren.

Beperk aantal plaatsen

Doe dit wel voor 28 februari 2022, want dan sluit de inschrijving. Er zijn een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Bij een groot aantal gegadigden zal op basis van criteria aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijk jury die wordt geleid door Dennis de Haan van Appcademy.

The Wrap Zone

Naast de World Wrap Masters Netherlands start FESPA Nederland met "The Wrap Zone" in samenwerking met beursorganisatie EasyFairs op de drie expositie dagen in Gorinchem. Een speciale 'arena' rond wrap activiteiten op diverse objecten. Een plek waar demonstraties en instructies worden gegeven over het aanbrengen van folie op allerlei objecten en ondergronden. Kortom daar zie je vakmanschap in de praktijk en kun je praten en gedachten uitwisselen met ervaren monteurs op diverse terreinen.

FESPA Nederland Association streeft ernaar om vakmensen uit onze industrie samen te brengen en zet zich in voor iedereen die actief is binnen de print- en signindustrie. De ontwikkeling van "The Wrap Zone" is mogelijk gemaakt door een nauwe samenwerking tussen de FESPA Nederland clubleden Appcademy, Omnimark, van der Pol reclame en wrapmyride.nl. Deze editie 2022 is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren HP, Igepa en Zünd Benelux.