Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Maak tijd voor jouw MultiPress-demo op Vakdag!

6 oktober 2021

Nog enkele dagen en dan is het tijd voor de Vakdag Print & Sign 2021 in Nieuwegein! Ga jij ook? Zet dan zeker Dataline bovenaan jouw to-dolijst want Dataline heeft een hele reeks innovaties in petto. Met de modulaire business software van MultiPress stroomlijn je jouw printproductieproces nu nog beter, van het eerste contact met de klant tot de levering van jouw kwalitatief drukwerk!

Multipress Calculatie Wizard

Dataline toont je wat je bespaart door jobs te combineren en hoe je met de MultiPress Calculatie Wizard snel en correct prijzen berekent en offertes automatisch opmaakt.

MultiPress Connect app

Ook stellen ze de nieuwe MultiPress Connect app voor, die MultiPress linkt met Enfocus Switch . Aan de hand van die app kan je MultiPress gegevens over klanten en orders op verschillende plaatsen in grafische workflow automatisch invoeren, en krijg je statusupdates rechtstreeks in MultiPress.

MultiFlow

Een verdere optimalisering en automatisering binnen MultiPress is te bereiken met MultiFlow. Gebruikers kunnen aan de hand van eenvoudige stroomschema’s manuele handelingen en repetitieve taken automatiseren.

Je zult zien: MultiPress heeft nog meer te bieden dan je al wist. Kom naar de stand aan de ingang van de beurs voor een gerichte MultiPress demonstratie door onze MultiPress experts!

Meld je gratis aan voor de Vakdag Print & Sign 2012 en maak kennis met Dataline en Multipress!

Gratis aanmelden