Abonneren  Inloggen

Drukwerkveredeling: veel vraag naar digitalisering en duurzaamheid

9 september 2019
Premium

Er is bij drukwerkveredeling steeds meer vraag naar digitalisering en duurzaamheid. Dat blijkt uit een gesprek met Guus Kil en Joop Romeyn in de binnenkort verschijnende Label Expo special van het magazine PRINTmatters. Zij zijn respectievelijk directeur en adviseur bij Bron Groep, dat vanuit vier Nederlandse vestigingen een groot assortiment aan drukwerkveredeling levert. Hieronder volgt een voorproefje in de vorm van een ingekorte samenvatting. 

Digitaal foliënDrukwerk kan tegenwoordig al voor een schappelijk bedrag vanaf oplage 1 worden voorzien van een goud- of zilverfolie, ook gepersonaliseerd. De aanbrengtechniek die de Bron Groep hiervoor hanteert is gebaseerd op het kleven van de folie aan de toner.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren