Abonneren  Inloggen

Creative Colors, GCC print professionals en Mazon Screen kiezen voor MultiPress

18 maart 2019

Dataline, leverancier van ERP/MIS-oplossingen voor de grafische industrie, kan drie nieuwe signbedrijven toevoegen aan de groep MultiPress-gebruikers in Nederland. Het zijn Creative Colors in Zoetermeer, GCC print professionals in Gorinchem en Breda en Mazon Screen in Heerlen.

Uit het persbericht
“De sign markt in Nederland groeit en professionaliseert erg snel. Bij geen van deze bedrijven voldeed de huidige software aan de eisen die het bedrijf voor de toekomst heeft,” zegt Robert Hartman, Business Development Manager MultiPress, “met name de snelheid van de calculatie wizard en de doorgedreven ontwikkelingsplannen van MultiPress maakten de keuze om om te schakelen gemakkelijk”.
Reeds meer dan 100 grootformaatbedrijven in Nederland werden gebruikers van de applicatie sinds Dataline de functionaliteit van MultiPress heeft uitgebreid voor sign, large format, digitaal print en zeefdruk.

MultiPress op Sign & Print Expo
Op Sign & lllPrint 2019 zet MultiPress twee krachtige applicaties in de kijker:
Met de MultiPress Montage App beheren mobiele werknemers de administratie van sign & large format projecten in real time bij de klant. Inclusief het uploaden van foto's.
De MultiPress Calculatie Wizard maakt correcte prijsberekeningen accuraat en tot 100 maal sneller.

 MultiPress is te vinden op stand I 124.