Abonneren  Inloggen

Met Europese toolbox naar optimale flexodruk

25 februari 2019
Premium

Na drie jaar kennisdeling en samenwerking heeft EFTA Europe 21 februari de Flexo Best Practice Toolbox uitgebracht. In dit e-book wordt van a tot z beschreven en in vele video’s gedemonstreerd wat er komt kijken bij state of the art flexografie, de meest voorkomende druktechniek bij verpakkingen. De toolbox is als instrument voor prestatieverbetering handig voor zowel flexodrukkers als -toeleveranciers.

In Europa heeft de druktechniek Flexografie een marktaandeel van 55% binnen bedrukte verpakkingen, daarmee offset (29%), diepdruk (11%) en het in deze markt nog kleine, maar snelgroeiende digitaal drukken (3%) ruim achter zich latend. Bij flexografie zijn relatief veel (op elkaar inwerkende) parameters van belang. Daarom ontstond in 2015 vanuit brancheorganisatie FTA Europe het initiatief om een best practice toolbox te ontwikke


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren