Abonneren  Inloggen

Trends in golf- en vouwkarton

18 februari 2019

Van 12 t/m 15 maart vindt CCE International plaats, Europa's enige evenement specifiek voor de golf- en vouwkartonindustrie. Naast een beursvloer met veelal werkende machines is er ook een seminarprogramma over de technologische trends.

Digitalisering staat centraal op de komende editie. Niet alleen in het productieproces, waar het potentieel grote efficiency- en kwaliteitsverbeteringen kan opleveren, maar ook – en misschien wel vooral – om het contact met eindklanten te verbeteren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kleine oplages en personalisering in print, maar ook aan ‘slimme’ technieken, zoals qr-codes en gedrukte elektronica. Daarover gaan onder meer seminars van HP, Koenig&Bauer en Durst.

CCE International vindt plaats in het Trade Fair Center in München (D), tegelijkertijd met ICE Europe, de beurs voor het converteren van papier, film en folie.

www.cce-international.com