Abonneren  Inloggen

Wie er niet was, heeft iets gemist

7 februari 2019

Gister was de zesde Vakdag Print & Sign in het NBC in Nieuwegein. Net als alle voorgaande edities was de dag waar de hele grafische industrie elkaar ontmoet weer een groot succes.

Het recept is inmiddels bekend: een beursvloer met standhouders, grote publiekstrekkers (zoals 'gouden' hockeycoah Marc Lammers (foto onder)) in een theatersetting en vakinhoudelijke parallelsessies in een kleinere setting. Desondanks werkt het concept overduidelijk nog steeds: de Vakdag was wederom dé plaats waar heel grafisch Nederland samenkwam om oude banden aan te halen, nieuwe relaties aan te knopen en bij te praten over de laatste ontwikkelingen in en rondom de branche. Kortom, wie er niet was, heeft iets gemist. Maar geen nood, we weten nu al 100% zeker dat we de grafische branche volgend jaar weer zo’n uniek netwerkevenement willen bieden. Zet 5 februari 2020dus maar alvast rood omcirkeld in uw agenda.

De komende dagen meer over de Vakdag in de vorm van een fotogalerij, de volstrekt onbegrijpelijke aantekeningen van Jos Burgers, video’s en verslagen van enkele presentaties. En ook in de volgende uitgave van PRINTmatters uiteraard een uitgebreid verslag van de Vakdag Print & Sign 2019.