Abonneren  Inloggen

Kijken en bekeken worden: Foto Gallery Vakdag Print & Sign 2019

7 februari 2019

De Vakdag Print & Sign 2019 was in alle opzichten kleurrijk. Bijvoorbeeld ook letterlijk, wat blijkt uit het fotomateriaal van Ming Chao over dit door ruim 1300 mensen bezochte evenement. De redactie van PRINTmatters maakte een ruime selectie.

4 plenaire presentaties in een prachtig kleurrijk decor, 6 parallelsessies over allerlei aspecten van Design, Print en Sign, een beursvloer met ruim 50 stands en ruim 1300 aanwezige bezoekers transformeerden het Nieuwegein Business Center op 6 februari in een feest van ontmoeting, entertainment en een stukje educatie voor de Print & Sign branche. Fotograaf Ming Chao kon zich dan ook de hele dag uitleven. 

Genoeg gepraat, hier volgt de Foto Gallery van de Vakdag Print & Sign 2019. Nota Bene: klik op de foto om te vergroten. Klik op het kruisje rechtsboven de grote foto's voor de versie van de foto's inclusief (meestal) de fobijschriften.