Abonneren  Inloggen

Ontwikkelingen in online print

5 februari 2019

Op 3 en 4 april vindt in München het zevende Online Print Symposium plaats. Daar geven experts van binnen en buiten de branche inzicht in strategieën, trends ontwikkelingen en nieuwe concepten.

Beide dagen beginnen met een keynote om de discussie op gang te brengen. Op de eerste dag is dat Robert Keane, CEO van Cimpress, die het gaat hebben over robotisering en kunstmatige intelligentie en de verdienmodellen die uit deze technologieën kunnen voortvloeien. Ook doet hij uit de doeken hoe Cimpress zich in de volgende fase van industriële transformatie wil positioneren.
Op de tweede dag komt het openingswoord van Dr. Holger Schmidt, econoom van de Universiteit van Darmstadt. Hij praat over het onderwerp ‘Platforms’ als het superieure verdienmodel in veel zakelijke markten. Hij noemt de belangrijkste feiten en ideeën over hoe online drukken zijn weg kan vinden in een toekomstige platform-wereld.

Klik hier voor het volledige programma.