Abonneren  Inloggen

Nestlé versnelt plasticreductie

31 januari 2019
Premium

Nestlé kondigt een aantal acties aan om haar doel van een afvalvrije toekomst sneller te realiseren. De doelstelling is 100% van de verpakkingen in 2025 recyclebaar of herbruikbaar moet zijn. Hierbij besteedt Nestlé speciale aandacht aan het terugdringen van de hoeveelheid plastic afval.

‘Ons actieplan geeft richting voor het terugdringen van de hoeveelheid plastic verpakkingsafval,’ zegt Mark Schneider, ceo van Nestlé, dat tussen 2020 en 2025 het gebruik van niet of moeilijk te recyclen plastic verpakkingsmateriaal wereldwijd wil afbouwen. ‘Hoewel we zoveel mogelijk recyclen, weten we dat we zelfs door 100% te recyclen de problemen rondom het plastic afval niet voldoende kunnen aanpakken. We moeten de grenzen verleggen en meer doen. We


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren