Abonneren  Inloggen

Marc Lammers op de Vakdag: 'Zonder innovaties word je nooit kampioen.'

31 januari 2019

De eerste keynote speaker op de Vakdag Print & Sign is de man die als coach met de Nederlandse hockeydames Olympisch goud won. Mis de tips van Marc Lammers over coaching en innovatie niet.

Lammers was acht jaar lang de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene, Griekenland en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Ook werd het dameshockeyteam aan de hand van Lammers wereldkampioen in 2006. Na de Olympische Spelen in Peking 2008 stopte Lammers als bondscoach. Als speler speelde hij vijf interlands voor het Nederlandse herenhockeyteam. 

Lammers spreekt, begeleid door mooie beelden, enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen. Hij weet het belang van innovatie mooi uit te drukken: 'Zonder innovaties word je nooit kampioen.' Mis deze stimulerende sessie niet en boek snel, want u weet inmiddels: vol is vol.

Wilt u meer informatie over hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie? Bezoek onze site!
Kom tijdens de Vakdag Print & Sign 2019 ook langs en laat u inspireren door bekende sprekers en vakinhoudelijke presentaties, ontmoet leveranciers en uw vakgenoten uit de print- en signbranche. Hopelijk zien wij elkaar!