Abonneren  Inloggen

Hevelt Zalsman offset over naar inkjet? 

31 januari 2019

Zalsman investeert in een tweede inkjetrotatielijn. Deze pers van Ricoh komt te staan naast de Ricoh Pro VC 60000. Op de Vakdag Print & Sign vertelt Zalsman-directeur Herman Verlind over deze extra investering in inkjet. Mis dit niet.

Wat gebeurt daar bij Zalsman? Gaat alle offset over naar inkjet? Nee, natuurlijk niet. Maar waar zet deze onderneming deze enorme capaciteit dan voor in? Dat is een vraag die veel drukkers, maar ook inkopers van drukwerk zullen stellen. In 2015 presenteerde Zalsman haar investering in de Ricoh Pro VC60000 op de Vakdag voor een overvolle zaal. Nu, vier jaar later, heeft Zalsman opnieuw geïnvesteerd in de nieuwste inkjet innovatie. Waarom investeert Zalsman in een tweede inkjetrotatie lijn? En hoe zet Zalsman, als commerciële drukkerij, offset én inkjet technologie in om te kunnen blijven innoveren? Dit meest actuele inzicht in vak-innovatie mag u niet missen. Zorg dat u erbij bent en schrijf u snel in via vakdagprintensign.nl, want voor de sessies geldt: vol is vol.

Voorproefje van Ricoh's nieuwe stokpaardje; de Ricoh Pro VC70000.