Abonneren  Inloggen

Adkow en GRU bundelen krachten

11 januari 2019

Adkow in Waardenburg en GRU in Woerden gaan de krachten bundelen. De twee toeleveranciers aan de grafische industrie  creëren hiermee ‘een perfecte match, welke over de hele breedte van de grafische- en verpakkingsmarkt opereert met sterke merken’, aldus het persbericht.

Uit het persbericht
De activiteiten van beide ondernemingen zullen vanaf 01 februari 2019 verder gaan in Waardenburg, onder de naam Adkow BV.

Over Adkow

Adkow is een service- en handelsorganisatie die zich richt op de grafische industrie. Naast een sterke serviceorganisatie met ervaren allround servicetechnici, vertegenwoordigt Adkow een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Gämmerler nabewerkingsapparatuur, Aster boekennaaisystemen en Kolbus met machines voor het vervaardigen van golfkarton- en luxe massiefkartonverpakkingen. Adkow is actief in boekbinderij, vellen-, rotatie- en krantendrukkerijen en digital print bedrijven.

Over GRU

GRU (Graphic Rotation Utilities) is een grafische handelsonderneming die, sinds 1993 in de Benelux, de diepdruk en flexodruk industrie bedient met machines, materialen en ondersteunend advies vanaf de drukvormvervaardiging tot en met het drukproces.GRU vertegenwoordigt de ondernemingen van de Heliograph Group, waaronder Kaspar Walter, Daetwyler, Hell, Bauer en Schepers.

Tijdens de Vakdag Print & Sign bent u van harte welkom op stand E42 om u te laten informeren over de voordelen van deze samenwerking.

Foto: Aad Groot (GRU, links ) en André Dokter (Adkow).