Abonneren  Inloggen

Len de Kort naar DsignMarking

12 oktober 2018

Len de Kort (links op de foto), oprichter en mede-eigenaar van De Kort en Van Veen Reclame, heeft zijn oude passie weer nieuw leven ingeblazen. Dat gaat hij doen bij DsignMarking.

Uit het persbericht
Bij een toevallige ontmoeting tussen Len de Kort en Derek Peters, bleek al heel snel dat de kleine 40 jaar ervaring van Len naadloos aansluit bij de strategie van DsignMarking. Len heeft een uitgesproken mening en een schat aan ervaring op alle gebieden. Meedenken, het laten ontwerpen en de complete uitvoering van totaaloplossingen is voor Len allemaal gesneden koek. Maar ook de koppeling naar de huidige technologieën weet Len te leggen. Denk hierbij aan privacy folies die je met elektriciteit van transparant naar ondoorzichtig maakt of andere smartfolies die je als touchscreen en voor projectie kan gebruiken.

Hij zal een adviserende rol gaan spelen in signing en visual branding bij bestaande klanten van DsignMarking en daarnaast zijn eigen netwerk weer opzoeken. Het betreft hier o.a. exterieurs en interieurs van winkels, maar ook de aankleding en bewegwijzering van kantoren, hotels en ziekenhuizen. Maar ook wagenparken en lichtreclames krijgen een passende merkbeleving en de gevraagde functionaliteiten.