Abonneren  Inloggen

Soul Media tipt drukkers

1 augustus 2018
Premium

Uitgeverij Soul Media geeft zeven gedrukte sportmagazines uit, die tussen de één en vijf keer per jaar verschijnen. De opgetelde oplage ligt rond 70.000 stuks. De ervaringen met drukkers zijn wisselend. ?We hebben wel eens paarse sneeuw gehad, omdat de drukker niet op zat te letten.?

Soul Media uit het Noord-Hollandse Castricum bestaat sinds 1999 en geeft zeven gedrukte bladen en websites uit op het gebied van snowboarden, skiën, kiteboarden, windsurfen, surfen, suppen, wielrennen en mountainbiken. De titels Motion windsurf magazine, Access kiteboard magazine, 6 surf magazine, Taste snowboard magazine, White freeski magazine, Up/Down mountainbike magazine en Wielrenblad doen het


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren